Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
do Neverwinteru běž, co nejdřív, doporučuju komplet s oběma datadisky,nějakou Gold verzi, je dneska už fakt levná, za pár set. kámoš si to koupil před asi půl rokem a doteď to smaží s různejma postavama občas... já dohrál jen základ, ale byla to super hra, jedno z nej RPG, co jsem hrál...
Icewind Dale sem měl 1. díl a byla to dobrá hra, jen hodně okopčená z BG... Tortment sem hrál někdy kolem roku 2000, už ani nevim, zda sem ho dohrál... výborný RPG byli oba Fallouty nebo třeba Vampire the Masquarade: Bloodlines...
poslední dobou už tolik nepařim, z RPG sem dojel loni Oblivion základ, letos si to asi dám znova jednou s oběma datadisky, pak sem ve 4 aktu z 5 v Zaklínačovi, ten je opavdu výbornej, v hodně věcech zcela originální hra...
a dnes sem si po asi roce koupil Level je tam Gothic 3 CZ, předchozí díly sem nehrál, ale je to konkurent Oblivionu, tak sem docela zvědavej na to... _________________ http://www.clubstyx.cz/
Registrace: 10.12. 2004 Příspěvky: 22485 Bydliště: Dolní Lutyně
Zaslal: pá 14. březen, 2008 13:44 Předmět:
no, já jsem teda jel jen Planescape a BG2 a pak jsem si kupil za ty dvě kila IW2, ale to se mi vůbec nelíbilo. Bylo to furt to samé dokola. Killnout ty hajzloskřety (vždycky stejný soupeř) a pak den odpočívat, bo jsem měl jen tak málo kouzel a životů, že to prakticky jinak udělat nešlo. navíc to byl prakticky furt dokola jen sejfloud...
A pak jsem teda jel ještě Dungeon Siege, což je prostě čistě mlátička, ale to jsem projel několikrát. Dvojka už mě nechytla. Diablo se mi nepodařilo nainstalit a ještě mám pool of radiance, ale to jsem nikdy nějak extra ani nezkusil... Taky na to možná ještě někdy dojde
a k BG, ten Mnich je náhodou parádní řezník!!!
PS: dojeď, v Ostravě je hezky _________________ KDO NENÍ ZČUCHANÝ, TEN NENÍ Z OSTRAVY!
Dvojku jsem nehrál, ale jednička je špičková. Ale zkus takový Baldur's Gate, Planetscape Torment nebo Icewind Dale, pokud si nehrál, protože zejména první dvě jsou základní herní vzdělání a pokud aspoň trochu koketuješ s fantasy, tak tě to nemůže nechytnout. Mě teda akorát dělalo dost velkej problém pochopit u zbraní tu damage. A vlastně už si to ani nepamatuje, podle čeho to tam je...
Jó Fallouty jsou výborný, mám doma všechny tři a je to žrádlo. Vampire jsem nehrál, ale slyšel jsem o tom. Jinak Gothic jsem hrál 1 a 2, trojku už bych těžko rozhýbal...
Edit: Nebo takovej Arx Fatalis, taky výborný.
A vlastně ještě bych zapomněl na Might & Magic (6 a 8 hrávám doteď) a Wizardry, taky výborný. 8)
Nebo třeba český (i když už postarší) Brány Skeldalu. Teď se dost těším na to nový český RPG Inquisitor, tak jsem zvědavej a doufám, že to kluci nepokazej.
Dungeon Siege sem nehrál, jen o něm slyšel, z Diablovek sem hrál Divine Divinity, Sacred a loni Titan Quest, ten mě bavil hodně, dojel sem ho i na 2. epickou obtížnost, furt ho mám na hadru...
to M&M, Wizardry a Skeldal mi připomněli 90. léta a hry jako trilogie Ishar, Ultima 8, Lands of Lore nebo třeba Betrayal of Krondor, to sou legendy, ale dneska by asi byly už trochu k smíchu...
RPG co jsem hrál a bavily mě: Icewind Dale 2,Diablo 2 (klasika, se Zy-El naprostá bomba hra),Sacred,M&M9 (to mě zas tolik nechytlo, ale nějakou hoďku jsem u toho strávil...) _________________
kdo má na to komp, ten ať dá Zaklínače, bavil mě i víc než Oblivion, žádný zachraňování světa super mečem, ale dobrá detektivka v hodně dospělym světě...
Robo: tak jasně, já teda hrál jen 2. díl, ale v době 1. dílu sem hrál konkurenta a taky legendu, i když míň známou - Eye of the Beholder... Dungeon Master mi vyvolal vzpomínku i na jen jménem podobnou, ale taky zcela famózní hru - Dungeon Keepera, to byla velká sranda, ničit chamtivý hrdiny... _________________ http://www.clubstyx.cz/
Jó Eye Of Beholder taky znám. Keepera mám už nějakou doblu v komplu, ale ještě jsme se nedokopal, abych ho spustil...
Výborná byla taky pařba Albion. Sice je to trošku něco jinýho než výše zmiňovaní, ale taky perfektní.
Nebo taková Ultima, či Realms of Arkania... 8) _________________
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Za příspěvky zodpovídá jejich autor ne provozovatel serveru Copyright (c) 2002-2005 by manazery.cz
Obsah tohoto serveru je chranen autorskym zakonem, kopirovani bez souhlasu autora je nelegalni a muze byt trestne stihano.
ISSN 1214-5491